Ischoklad med apelsinsmak

AYURVEDAKOKBOK.SE

ayurvedisk inspiration i ett svenskt kök

 

JULGODIS

Ischoklad med smak av apelsin

När jag var liten var en av höjdpunkterna i julstöket när jag fick hjälpa till att göra ischoklad. Ischoklad och jul gick hand i hand, tyckte jag.

 

Första gången jag köpte in Holistic Kokosolja till min butik, följde ett recept på ischoklad med, som jag gärna vill dela med mig av.

Jag väljer att göra ischokladen på de bästa ingredienserna, utan konstgjorda tillsatser och e-ämnen, och min kropp tackar mig snällt för det :).

 

 

 

Ingredienser:

 

200 gram mörk choklad av hög kvalitet

5 msk Holistic Kokosolja

2 msk rå agavesirap

rivet skal från en eko apelsin

kokosflingor till garnering

 

Smält chokladen med kokosoljan.

Rör ihop det smälta chokladsmöret med agavesirapen.

Rör ner rivet skal från en apelsin.

Fördela i ca 30 ischokladformar.

Garnera med kokosflingor.

Låt svalna i kylskåp.

 

Både sötmandeln och kokosoljan kan ni beställa från min e-butik http://anetteshalsokalla.vitamera.se/.

 

Låt er väl smaka!

KONTAKT

E-post: anette@ayurvedakokbok.se

 

ANETTES HÄLSOKÄLLA

anetteshalsokalla.se

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

FACEBOOK & INSTAGRAM

@anetteshalsokalla

#anetteshalsokalla