Om ayurvedakokbok

AYURVEDAKOKBOK.SE

ayurvedisk inspiration i ett svenskt kök

 

Maten är min medicin!

 

Att äta ayurvedisk

innebär att äta nylagad mat på bra råvaror

tillagat enligt din konstitution.

 

Enligt din konstitution innebär mat som din kropp kan smälta.

OM AYURVEDAKOKBOK.SE

Ayurvedisk inspiration i det svenska köket.

Mat ska vara gott att äta, lätt att tillaga och en njutning för alla sinnen.

 

Jag som skriver är Anette Nääs, och jag jobbar som ayurvedisk hälsorådgivare/ terapeut och yogalärare på Anettes Hälsokälla i Kristinehamn.

 

När jag började äta ayurvediskt så tyckte jag att det krångligaste var att få till maten. Det var inte lätt att hitta recept på enkel och god mat, som samtidigt var bra för mig och min matsmältning.

 

Mina klienter som kommer på rådgivning upplever samma sak - "Men vad ska jag äta då?", får jag ofta till fråga. På så vid föddes ayurvedakokbok.se.

Så, här har jag lagt upp recept som är lätta att tillaga och som jag har anpassat utifrån Ayurvedan – svensk husmanskost på ayurvediskt vis.

 

Hoppas du gillar recepten på sidan och att du finner lite ayurvedisk inspiration i din matlagning.

 

 

 

Vill du komma i kontakt med mig?

Skicka gärna ett meddelande i formuläret nedan.

 
 
 

KONTAKT

E-post: anette@ayurvedakokbok.se

 

ANETTES HÄLSOKÄLLA

anetteshalsokalla.se

© Anettes Hälsokälla i Kristinehamn AB

FACEBOOK & INSTAGRAM

@anetteshalsokalla

#anetteshalsokalla